FEAS nis ciklin e seminareve tė Matematikės Financiare dhe Logjistikės

March 23rd, 2013

 

Fakulteti i Ekonomisë dhe Shkencave Administrative më 20 mars 2013 ka nisur zbatimin e seancës së parë të seminareve të certifikuara të Matematikës Financiare dhe Përmirësimit të Aftësi Logjistike. Ky seminar u zhvillu sidomos për studentët e vitit të fundit të këtij fakulteti dhe ishte bazuar në formatin e pyetje përgjigjeve.

Dekani i Fakultetit të Ekonomisë dhe Shkencave Administrative, Prof. Dr. Güngör TURAN falenderoi të pranishmit për pjesmarrjen dhe renditi disa nga mundësitë dhe përfitimet kryesore për të gjithë studentët që ndjekin këto seminare. Prof. Dr. Güngör TURAN vuri theksin në faktin se në të ardhmen do të bëhet akoma më shumë për përgatitje dhe zhvillimin profesional të studentëve të Universitetit Epoka, që atë të jenë të sukseshëm në testet e në matematikës ndërkombëtare dhe logjistikës kudo që ata do të ndiejnë dëshirën dhe nevojën për të aplikuar.