Organizohet Konferenca e Katert Ndėrkombėtare mbi Studimet Europiane

March 27th, 2013

Të nderuar Koleg,

Në emër të Fakultetit të Ekonomisë dhe Shkencave Administrative, në Universitetin Epoka kemi kënaqesinë t’ju ftojnë të merrni pjesë në Konferencën e Katert Ndërkombëtare mbi Studimet Europiane.

Universiteti Epoka në bashkëpunim me universitetet e tjera nga Shqipëria, Britania e Madhe, Turqia, SHBA-ja, Italia, Greqia, Bosnia, Serbia, Maqedonia, Mali i Zi dhe Azerbajxhani, organizon Konferencën Ndërkombëtare per te katerten here bazuar ne Studimeve Europiane (ICES'13) me teme " Tranzicioni social, ekonomik dhe politik i Ballkanit ", e cila do të mbahet më 8 dhe 9 nëntor në Tiranë, Shqipëri.

Ne vlerësojmë cdo interesim tuajin në lidhje me këtë konferencë duke shpresuar qe ky event do ju ofrojë mundësi te shumta per bashkëpunime te metejshme ne fushat kërkimore.

Per informacion te detajuara klikoni ne Conference web page

Ju Mirepresim!