Seanca e 3-tė i Seminarit "Matematika dhe Llogjika Financiare"

April 3rd, 2013

Sot më 3 Prill, 2013, Fakulteti i Ekonomisë dhe Shkencave Administrative mbajti sesionin e trete të seminarit të çertifikuar me temë: Matematika dhe logjika financiare, ku studentët mund të përmirësonin njohuritë e tyre financiare. Seminari u mbajt nga pedagogu i Fakultetit të Ekonomisë dhe Shkencave Administrative Z. Nihat Çengiz dhe ishte i bazuar në një format me pyetje dhe përgjigje .

Këtu kemi ardhur në seancën e fundit të Seminarit Matematika dhe logjika financiare që do të mbahet javën e ardhshme në 9 prill, 2013. Gjithashtu  informohen të gjithë studentët pjesëmarrës se do të ketë një provim pas seancës të fundit të seminarit.